[TMD] management

Meer tijd voor de patiënt?

TMD doet uw GGZ administratie.

Klant aan het woord

 

 

Vanaf 2007 ondersteunt Medi mij bij diverse aspecten van de( vaak ingewikkelde) administratie. Ik vind dat TMD inmiddels is uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf op het gebied van administratie in de GGZ. Hun kennis van de diverse softwaresystemen is
groot, waardoor de helpdesk niet ingeschakeld hoeft te worden. Zij volgen de ontwikkelingen in de GGZ op de voet en zijn op de hoogte van de NZA beleidsregels en DBC-onderhoud. Ook bestaat er de mogelijkheid om mijn jaaropgave I.B. te verzorgen. Kortom, alle administratieve handelingen, die velen van ons liever kwijt dan rijk zijn, doet TMD met plezier! Omdat TMD een deel van de administratie van mij kan overnemen, blijft het vak waar ik echt voor gekozen heb, gelukkig op de voorgrond staan!

 

Nicky Dijkstra, klinisch psycholoog

Brummen

 

=

 

Door de toenemende complexiteit van de  praktijkvoering (wet- en regelgeving, automatisering) zocht ik een aantal jaren geleden professionele assistentie.
 

Medi voorzag in deze behoefte. Zij en inmiddels TMD, zijn in staat op korte termijn in te springen op vragen mijnerzijds. Ik ervaar Medi als een betrokken, enthousiaste ondersteuner. Zij is constructief in haar oplossingen.

 

Ook nu de hulpverlening vanuit TMD verder is geprofessionaliseerd, geeft het mij een rustig gevoel op betrouwbare ondersteuning terug te kunnen vallen.

 

Karin Both-Kooyman, psychotherapeut

Zwolle

 

=

 

' ik ben blij met de bruisende en doortastende hulp van TMD bij mijn administratie. Voor mij als vrijgevestigd psychotherapeute zijn de huidige administratieve vereisten en aanverwante besognes zeer tijdrovend en ook (vaak) administratief ingewikkeld en onbegrijpelijk geworden.
TMD ontzorgt me hierbij met raad en daad, ik kan hen daarom van harte aanbevelen'.  

 

drs. T. den Blijker, psychotherapeute/klinisch psychologe