[TMD] management

TMD verzorgt uw financiele administratie.

Wij voelen ons thuis op elke werkplek.

Voor wie?

 

TMD verzorgt de financiële administratie en zorgadministratie in de sectoren zorg en bedrijfsleven. De dienstverlening stemmen we af op de vraag van zelfstandige behandelaars (de eenmanspraktijk), middelgrote praktijken en instellingen in de eerstelijns, tweedelijns en derdelijns GGZ. Bovendien werken we graag voor ZZP-ers en het MKB. Ons werkterrein ligt in de regio Oost-Nederland en Midden-Nederland.


Meer tijd voor zorg

De primaire taak in de GGZ? Het verlenen van zorg. De secundaire taak: het verrichten van administratieve en ondersteunende handelingen. Dit geldt voor zowel de zelfstandig behandelaars als de middelgrote praktijken en instellingen. Onderzoek wijst uit dat de zorgadministratie en alles wat daarbij komt kijken, 20 tot 40 procent van de tijd opslokt.

 

Meer tijd voor ondernemen

Met TMD kiest u voor een goed bijgewerkte administratie. U kunt zich richten op uw kernactiviteiten. Daarvoor bent u ondernemer. We zijn uw sparringpartner en vraagbaak op het administratieve vlak. Breng uw administratie onder bij TMD. Het is bij ons in goede handen.

 

Thuis op elke werkplek

De medewerkers van TMD zijn specialisten in het op orde brengen en bijhouden van de (zorg) administratie. Wij voelen ons thuis op elke werkplek. Heeft u geen geavanceerde kantoorruimte beschikbaar? Dat is niet nodig. TMD biedt overal snelle en accurate administratieve ondersteuning. Wel lusten we op z'n tijd een kopje koffie. Zorgt u daarvoor?