[TMD] management

Aanbesteding gemeente Jeugd

Doet u nu wel of niet mee?

Aanbesteding gemeente Jeugd GGZ

 

Bent u op de hoogte? Of wilt u zich er eigenlijk niet mee bezig houden en u concentreren op uw kerntaak, namelijk kwalitatief goede zorg verlenen? Of bent u ermee gestart en heeft u met moeite een aanbesteding afgerond op basis van "gok"-antwoorden. Heeft u nog het overzicht welke gemeente er nog moeten en in welk tijdspad?

Wij kunnen u hiermee ondersteunen, of misschien nog interessanter voor u, wij nemen het traject aanbesteding gemeente over.

  • Het actualiseren van informatie van de gemeenten.

  • Het bijhouden van het tijdspad van alle gemeenten.

  • Het inventariseren welke gemeenten gelden voor uw praktijk (woonplaatsbeginsel).

  • Het inventariseren van aanlevering van de verplichte documenten.

  • Het genereren van de benodigde informatie zoals financiële overzichten en op inhoudelijk gebied zoals praktijkbeleid.

  • Het opstellen van de bovengenoemde informatie in de juiste documentenvorm.

  • De volledige afhandeling en afronding bij de gemeente.

Dit voor een vaste prijs, zonder enige verrassingen of bijkomende kosten. U bent niet afhankelijk van het werktempo of ondoorzichtige werkwijze van de gemeenten. Wij declareren niet op uurtarief maar met een all-in offerteprijs. U weet dus vooraf waar u aan toe bent. Wij kunnen de oplossing zijn voor uw praktijk. Neem contact op met ons, wij staan voor u klaar! 

 

Aanbesteding gemeente Jeugd GGZ 

De zorg verleend in de GGZ aan kinderen en jeugdigen moet worden verantwoord en gedeclareerd aan de gemeenten. Dit heeft grote gevolgen voor uw praktijkvoering, continuïteit, besturing en inzet van personeel maar zeker ook voor uw zorg- en financiële administratie.


Heeft u als professionele zorgverlener, zowel praktijk als instelling, de gelegenheid gehad om zich te kunnen profileren, presenteren of zichzelf in ieder geval kenbaar te maken? Of hanteert u nog het bekende "struisvogelbeleid" en ziet u wel waar het zich naar toe leidt?
 

Hoe dan ook, nu is de tijd dat u zich financieel verbindt aan de gemeenten waardoor er meer zekerheid is omtrent doorstroming van zorgverlening binnen uw praktijk en dat de verleende zorg ook wordt uitgekeerd.


Contracteren met de gemeente gaat middels aanbestedingen oftwel tenderen. Dit loopt anders dan het contracteerproces van de zorgverzekeraars. Gemeenten geven de mogelijkheid aan de zorgverleners om zich openbaar in te schrijven op een aanbestedingdocument. Dit soort documenten staan op grote tendersites. Het is dus van belang om de publicatiedatum en sluitingstermijn in de gaten houden.