[TMD] management

Contractering GGZ

Wij staan weer paraat om u te ondersteunen!

Contractering GGZ

 

Net als voorgaande jaren staan wij weer paraat om u te kunnen ondersteunen in de contractering met de zorgverzekeraars. Naast het bijwonen van de bijeenkomsten georganiseerd door zorgverzekeraars, houden wij ook het tijdspad in de gaten en blijven wij op de hoogte van wijzigingen op het gebied van contractering. Met deze kennis en de ervaring die wij hebben omtrent afhandeling contracten met zorgverzekeraars, kunnen wij u optimaal van dienst zijn.


Ziet u in het traject van contractering door de bomen het bos niet meer en wilt u zich focussen op uw kerntaken namelijk zorgverlening in plaats van bezig te zijn met de administratieve afwikkeling van de contracten? Wij willen u graag helpen om u verder te ontzorgen in dit traject. 

 

Wij hanteren voor deze ondersteuning vaste prijzen per overeenkomst zodat u niet voor verdere verrassingen komt te staan. Deze prijzen gelden voor alle koepelorganisaties ongeacht op welke wijze de afhandeling dient te gebeuren (digitaal of papier). Tevens houden wij er bij de berekening van het tarief rekening mee dat er gecombineerde contracten kunnen worden afgesloten (BGGZ en SGGZ in een overeenkomst) of dat er alleen een verlenging plaats vindt. Meer informatie hierover staat vermeld in onze offerte Contractering en wordt verstrekt op aanvraag.


Meer weten?
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tot 14.00 uur. Of mail ons naar info@tmdmanagement.nl of via ons contactformulier