[TMD] management

Softwareprogramma's effectief ingericht?

Maak met TMD de verantwoorde keus.

Softwareprogramma’s

 

Is uw administratieve organisatie op orde? Het kan u veel stress en tijd schelen om gebruik te maken van een expert. TMD Management adviseert en begeleidt u bij het opzetten en optimaal benutten van uw administratieve organisatie.

 

Softwarepakket voor de ZORG

Met het juiste EPD softwarepakket kunt u de zorgadministratie vergemakkelijken. Maar welk pakket kiest u? Wat past bij uw wensen? TMD heeft ruime ervaring met softwareleveranciers die logistieke en administratieve steun bieden aan zelfstandig behandelaars en zorginstellingen in de GGZ. Welk softwarepakket past bij uw situatie? Er zijn veel aanbieders op de markt. Met TMD maakt u een verantwoorde keus. Vervolgens helpen wij met de implementatie. Resultaat? Uw organisatie is effectiever ingericht en u houdt meer tijd over voor de patiënt.

 

TMD heeft ervaring met:

Boekhoudpakket voor het BEDRIJFSLEVEN

Grip krijgen op uw cijfers en besparen op de accountantskosten? Dat kan met het juiste boekhoudsysteem. Maar welke moet u kiezen? Google maar eens op 'boekhoudpakket' en u ziet door de bomen het bos niet meer. TMD heeft ervaring met verschillende boekhoudpakketten. Op basis van uw bedrijfsprofiel en uw wensen en eisen, ontvangt u een advies op maat. Bovendien helpen wij met de implementatie in uw bedrijf. Optimaal resultaat verzekerd.

 

TMD is dealer van:

Wij hebben ervaring met: