[TMD] management

Wij ontzorgen u !

TMD richt uw gehele (praktijk) administratie in.

Zorgadministratie

 

Al meer dan vijf jaar is TMD actief in de zorg met zowel softwareoplossingen als specifieke administratieve dienstverlening. TMD weet waar u tegenaan loopt en garandeert de beste aanpak. Bovendien heeft TMD het netwerk, kent de zorgverzekeraars en werkt met dé goede softwareleveranciers. Daarom zijn wij in staat uw vraagstukken snel en vakkundig te verwerken. Daar doet u uw voordeel mee.


Waaruit bestaat de financiële service voor de zorg:

  • Implementeren gewijzigde wet- en regelgeving
  • Verlagen kosten
  • Advisering keuze EPD softwarepakket
  • Implementatie EPD softwarepakket
  • Produceren rapportages
  • Opstellen analyses
  • Projectmanagement

Controle parallelle en seriële DBC's

Meerdere verzekeraars voeren controles uit op parallelle en seriële DBC's. De verzekeraar heeft de intentie om, samen met de praktijkhouder, de resultaten van deze controle af te handelen. Na reactie op deze controle kan aanvullend onderzoek, zoals materiële controle, nodig worden geacht.


Materiële controle uitgevoerd door de zorgverzekeraars 

Materiële controle is een instrument om na te gaan of de zorg geleverd is zoals die gedeclareerd is en geleverd had moeten zijn binnen de contractvoorwaarden of polisvoorwaarden. Daarnaast wordt het instrument ingezet om na te gaan of de zorg die geleverd is, gepast gebruik van de zorg betreft. Het publiek belang van betaalbaarheid wordt zodoende geborgd.

 

Wat kan TMD hierin voor u betekenen? 

TMD heeft de mogelijkheid, ervaring en kennis - ongeacht welke EPD software u gebruikt - om uw praktijk voor te bereiden op de controle van de zorgverzekeraar. Aarzelt u niet ons te contacten!