[TMD] management

'Financial advantage' voor uw organisatie?

Transparantie voor iedereen.

Wie zijn we?


Wie zijn we?

 

Het team van TMD management staat hun mannetje. Zij bieden uw organisatie een 'financial  advantage'. Ze koppelen gedrevenheid aan stijl en zorgen en passant voor een ongedwongen sfeer. Bij TMD Management treft u slagvaardige mensen aan met relevante  werkervaring.

 

Kennis delen

Wij brengen het gehele administratieve proces in kaart en structureren. Vervolgens zorgen wij dat het transparant is zodat iedereen er mee kan werken. Dat zijn geen loze beloften. U genereert vervolgens betrouwbare en actuele informatie. Dat is van belang voor het interne financiële beleid alsmede voor de externe informatievoorziening.

 

Vertaalslag software versus administratie

Software is niets anders dan een bouwwerk van blokken. De blokjes zo neerleggen zodat u begrijpt welke functie het heeft. Dat is de vertaalslag van uw softwareprogramma naar de administratieve werkelijkheid. De aanschaf van het softwaresysteem verdient u dubbel en dwars terug.

 

Historie

Medi Teitink en Tjaco Joon hebben in 2010 TMD Management opgericht. Sinds 2006 verleent Medi administratieve ondersteuning aan vrijgevestigden en instellingen  in de GGZ sector. Wat in eerste instantie begon als secretariële ondersteuning voor psychotherapeuten, is uitgegroeid tot een bedrijf dat volledige financiële en administratieve ondersteuning biedt. Vanuit de achtergrond als administrateur, fiscaal adviseur en eigenaar van een administratiekantoor is TMD in staat het hele pakket rondom uw administratie aan te pakken.