[TMD] management

Het gewenste resultaat voor de klant.

Het topteam van TMD zorgt ervoor.

Wie zijn we?


De mensen

 

Bij iedere organisatie, op iedere afdeling en binnen iedere groep komen verschillende type mensen voor. Er zijn denkers, doeners, mensen die onmiddellijk aan de slag gaan en mensen die eerst de kat uit de boom kijken. De mensen van TMD management steken al hun energie in het bereiken van het gewenste resultaat voor de klant. Ze werken vanuit hun eigen individuele kracht en vullen elkaar aan. Het TMD team is top.  


Medi Teitink - 'Ondernemer in hart en nieren met tomeloze energie'

Medi is medeoprichter en directeur van TMD Management.

 

Medi is van het slag: 'Niet te veel kletsen, maar direct aan de slag gaan'. Als zodanig heeft zij een positieve invloed op de werkwijze van het TMD team. Zij is flexibel waar het gaat om nieuwe situaties, want zij ziet deze vooral als uitdaging. Haar credo? Kom maar op, we lossen het samen op! Van het TMD team zit zij het meest 'op de weg' en komt bij de klanten 'thuis'. De contacten met de klant vinden soms plaats aan de keukentafel maar evengoed in de directiekamer.

 

Cecille Struyck - 'De stabiele factor in een dynamische en flexibele organisatie'

Cecille is gewaardeerd allround medewerkster vanaf het eerste uur.

 

De stille kracht op de achtergrond. Dat is Cecille ten voeten uit. Wanneer zich een probleem voordoet, brengt zij een verscheidenheid aan gegevens samen en zoekt naar de structuur. Ze bijt zich hierin vast en gaat niet over één nacht ijs. Liever toetst zij nog een keer. Een beslissing neemt zij altijd weloverwogen. Ze is de stabiele factor op het kantoor van TMD Management. Af en toe bezoekt ze de klanten op locatie.

 

Wilt u weten wat het topteam voor u kan betekenen? Bel